У Донецькій області затримано трьох бойовиків "ДНР"

Четвер, 25 червня 2015, 03:03

Оперативними працівниками ГУМВС України в Донецькій області виявлені і викриті бойовики, які ховалися на неокупованій території.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС у Донецькій області.

Всі учасники бандформувань чергували на блокпостах "ДНР" з автоматичною зброєю в руках, здійснювали незаконний огляд транспорту та громадян, перешкоджали вільному пересуванню людей.

Двоє бойовиків, 27 і 29 років, - жителі Артемівська. Старший з них здійснював охорону захопленого будинку Горлівського міськуправління міліції, а також "ніс службу" на блокпосту на виїзді з Горлівки. Інший чергував з автоматом "Калашникова" на блокпосту в Слов'янську.

Третій зловмисник, 24-річний житель Авдіївки з позивним "Циган", у липні 2014 року здійснював контроль пропускного режиму в захопленому приміщенні Авдіївського міськвідділу міліції, чергував на блокпосту в Авдіївці.

"Всі троє чоловіків пішли в бойовики заради грошей, однак не отримавши такого заробітку, на який вони розраховували, повернулися на неокуповану територію", - йдеться в повідомленні.

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст. 258-3 "Створення терористичної групи чи терористичної організації" КК України. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...