Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МВС розслідує стрілянину по маршрутках у Харкові як хуліганство

П'ятниця, 26 червня 2015, 11:46

Стрілянину по маршрутках у Харкові кваліфікували як хуліганство.

Про це "Укрінформу" розповіла заступник начальника Центру громадських зв'язків Головного управління МВСУ в Харківській області Оксана Калмикова.

Факт стрілянини внесено до Реєстру досудових розслідувань за статтею "хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї або іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для завдання тілесних ушкоджень".

"Стаття передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Зараз правоохоронці проводять всі необхідні першочергові заходи з метою встановлення осіб, які вчинили кримінальний злочин", - зазначила Калмикова.

За її словами, вилучено камери відеоспостереження.

"Кілька свідків повідомили можливий номер позашляховика, з якого велася стрілянина. Перевіряється інформація одного зі свідків, які стріляли з джипа бежевого кольору, стріляв чоловік у віці до 35 років, блондин", - додала Калмикова.

Наразі план-перехоплення в місті скасовано.

Як відомо, 25 червня приблизно між 17.00 і 17.20 невідомий обстріляв маршрутні автобуси №240е на вул. Чкалова і №272е на вулиці Героїв Праці. Кулі влучили в скло. Жертв немає, але є травмовані склом.

Перевіряється інформація з соціальних мереж про обстріл ще однієї маршрутки на вулиці Гвардійців Широнінців.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування