Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сочі оговтується від паводку, щонайменше 1 людина загинула

П'ятниця, 26 червня 2015, 12:10

Росія продовжує боротися з наслідками повені в Краснодарському краї. Щонайменше одна людина загинула, підтоплені понад 560 житлових будинків, евакуйовано близько 280 людей.

Глава регіону доручив відновити електрику і водопостачання міста протягом доби, передає Интерфакс.

Тіло загиблого внаслідок повені чоловіка було знайдено в Адлері на перехресты вулиць Гастелло та Цегляна.

"У Адлері опинилися підтопленими 490 будинків, в Хості - 68, а також будинки в Лазаревському районі. Евакуйовано 279 осіб, їх розмістили в санаторіях, готелях, дитячих садках", - йдеться в повідомленні за підсумками нічної наради, яку провів на курорті т.в.о. губернатора Веніамін Кондратьєв.

Міжнародний аеропорт Сочі після паводка в п'ятницю відновив роботу в штатному режимі, проте в розклад внесено невеликі зміни, повідомили в прес-службі компанії "Базел Аеро".

Аеропорт відновлює роботу.  

Наразі силами і засобами служб аеропорту Сочі усунено наслідки зливи в секторах "В" і "С" аеровокзального комплексу, на пероні і на привокзальній площі. Обмеження по роботі зберігаються тільки в секторі "А". Нагадаємо, раніше робота аеропорту Сочі припинялася через підтоплення.

Cочі потерпає від паводку. Фото @nastja_pav в Instagram 
Авто в Сочі пішли під воду. Фото @nastja_pav в Instagram 
 Фото @irinadeponyan via varlamov.ru 

Також для надання допомоги додатково направлено 15 перекачувальних насосних станцій та 20 пожежних автомобілів, рятувальний загін Донського рятувального центру, спеціалізована пожежно-рятувальна частина Краснодарського краю і вертоліт "Мі-8" з Ростов-на-Дону. За оперативними даними, обстановка в місті стабілізувалася, ведеться відкачка води з дворів і підвалів. МНС розгорнуло в Сочі три пункти тимчасового розміщення населення і направило на ліквідацію наслідків паводку насосні станції, пожежні машини і вертоліт.

Усього до ліквідації надзвичайної ситуації залучено угруповання сил і засобів чисельністю 1724 людини і 438 одиниць техніки, у тому числі від МНС - 433 людини і 93 одиниці техніки.

Як повідомлялося, у четвер через паводки, викликані сильними зливами, на території Адлерского і Хостінского районів Сочі введено режим надзвичайної ситуації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування