Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-ватажок бойовиків "ДНР" Стрєлков заявив, що небезпечний і що політика його не вабить

Субота, 27 червня 2015, 13:35

Екс-лідер бойовиків "ДНР" Ігор Стрєлков (Гиркин) заявив, що не буде займатися політикою, тому що не хоче примикати ні до опозиції в РФ, ні до "антимайданом".

Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Колокол Росії".

"Якщо я зараз займуся політикою, мені просто доведеться опинитися в опозиції, але я розумію, що в нинішніх умовах опозиція неможлива. З іншого боку, якщо я зараз займуся чисто пропрезидентської політикою, то мені доведеться вбудуватися в якій-небудь сміхотворний" Антимайдан ", мені доведеться як чесній людині підписатися під усім цим неподобством, яке твориться навколо ", - сказав Стрєлков.

При цьому він додав, що не боїться "замазатися", займаючись політикою.

"Я все-таки офіцер ФСБ, і якби я був чистий аки голуб, то в цій службі мені нічого було б робити. Я адже з 1999 по 2005 із Чечні не вилазив. А чим там займається ФСБ, думаю, в загальних рисах зрозуміло - вже точно не гуманітарною допомогою", - пояснив він.

"Справа тут не в тому, щоб замазатися чи ні, а в тому, щоб не нашкодити. Я і так по самі вуха вліз в ситуацію на Україні. Адже вийшло, ... зовсім не те, що я собі уявляв. Я-то думав, що зворотного шляху немає, і діяв так, щоб спалити мости для відступу, але там, нагорі, мабуть, думали інакше", - додав Гіркин.

При цьому, за його словами, він "небезпечний для влади насамперед фактом свого існування".

"Хоча це можна легко виправити. Але зараз, мені здається, владі не вигідно від мене позбавлятися. ... Я не вписуюсь в їх стандарт", - заявив Гіркин.

Дождь

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування