У суботу бойовики 30 разів порушили "тишу" - штаб

Субота, 27 червня 2015, 18:59

Протягом суботи  в зоні проведення АТО бойовики близько 30 разів порушили умови припинення вогню, застосовуючи важку артилерію в рамках Мінських домовленостей.

Як повідомили у прес-центрі АТО 27 червня, найбільше збройних провокації проти українських воїнів загарбники здійснили поблизу тимчасово окупованого Донецька.

"Активно застосовуючи стрілецьку зброю, гранатомети та кулемети великого калібру, із заборонених угодами 120-мм мінометів ворог неодноразово бив по Мар’їнці та Пісках. З цього ж озброєння гатив по міській інфраструктурі Опитного", - зазначили у штабі. 

На Луганщині 120-мм ворожі міни вибухали на наших позиціях поблизу Кримського, Новотошківського та Кряківки. Із 82-мм мінометів та стрілецької зброї було обстріляно Золоте.

Із мінометів різних калібрів, 122-мм гаубиць та гранатометів проросійські гібридні бандформування обстрілювали Широкине, Старогнатівку та Петрівське.

На Артемівському напрямку спостерігалось відносне затишшя. Лише декілька ворожих гранат, випущених із автоматичного станкового гранатомету, вибухнули поблизу Троїцького.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування