Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пентагон офіційно оголосив про скорочення Сухопутних сил

П'ятниця, 10 липня 2015, 00:56

Регулярні війська Сухопутних сил США до кінця 2018-го фінансового року будуть скорочені майже на 20% - з 490 тис. до 450 тис. військовослужбовців. Крім того, на 17 тис. зменшиться чисельність цивільних службовців.

Про це йдеться в офіційному повідомленні, поширеному в четвер Пентагоном, передає Укрінформ.

"Ці скорочення вплинуть майже на кожний підрозділ Сухопутних сил як на континентальній частині Сполучених Штатів, так і за кордоном", - зазначили в оборонному відомстві США.

В межах цих заходів, кількість регулярних бригадних бойових груп – основних маневрених одиниць Сухопутних сил США, здатних до розгортання, продовжить зменшуватися з 45 одиниць (необхідних під час воєнного стану) до 30 до кінця 2017 року.

Суттєві скорочення відбудуться і на інших напрямах.

"Бюджетні обмеження змушують нас знизити чисельність всієї армії", - прокоментував ситуацію заступник начальника штабу Сухопутних військ США генерал-лейтенант Джозеф Андерсон.

При цьому зазначається, що до 2019 року можуть відбутися нові скорочення – до 420 тис. військовослужбовців. У цьому зв'язку повідомляється, що всі заходи відбуваються відповідно до раніше затверджених планів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування