Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сили АТО відбили напад двох ДРГ противника і збили три безпілотника

П'ятниця, 10 липня 2015, 07:26

По всій лінії розмежування на Донбасі бойовики близько 40 разів обстріляли позицій сил АТО, у тому числі 17 разів застосовували заборонене мінськими домовленостями озброєння

Про це інформує прес-центр штабу спецоперації.

Бандформування неодноразово били по позиціях сил АТО з 120-мм мінометів і танків в районах населених пунктів Водяне, Авдіївка, Піски, Кримське, Дослідне, Березове.

Двічі з 122-мм артилерії обстріляні позиції українських військових в районі селища Тарамчук, що в Донецькій області.

Крім цього, з 19.45 до 20.00 з артилерії калібру 152-мм бойовики обстріляли селище Гранітне на Маріупольському напрямку.

Уже 10 липня, рівно опівночі, бойовики почали обстріл з 120-мм мінометів і стрілецької зброї позицій сил АТО поблизу н.п.Піски.

Разом з тим, в 22.10 в районі н.п.Кримське відбулося бойове зіткнення українських військових з диверсійно-розвідувальною групою противника. Українські військовослужбовці виявили ДРГ бойовиків і не дозволили їм прорватися через лінію дотику сторін.

Також о 2:00 поблизу селища Луганське бійці сил АТО виявили і відбили напад ДРГ.

"Російсько-терористичні війська намагаються знайти слабкі місця в наших оборонних рубежах", - констатують в прес-центрі АТО.

Так, з 21.25 по 23.00 в небі над Луганською областю зафіксований проліт 10 ворожих безпілотників. Ще один був зафіксований на Маріупольському напрямку. Разом з тим, повідомляють в прес-центрі, "три безпілотника були збиті в небі над Луганщиною підрозділами протиповітряної оборони Збройних сил України".

"Незважаючи на підтримку Росією незаконних збройних формувань на окупованій території України, ситуація в зоні АТО повністю контролюється українськими військовими", - запевняють у прес-центрі спецоперації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування