Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві оголошено план "перехоплення"

П'ятниця, 10 липня 2015, 11:39

У Києві оголошено план "перехоплення" у зв’язку побиттям одного з керівників "Нафтогазу України" та члена наглядової ради "Укрнафти" Петра Столяра.

Про це повідомляє прес-служба столичної міліції.

Правоохоронці проводять низку оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення осіб правопорушників та якнайшвидше їх затримання.

Встановлюють усі обставини та деталі нападу на Столяра.

О 7:15 на лінію "102" до чергової частини Дарницького районного управління міліції надійшло повідомлення, що троє невідомих б’ють битами місцевого мешканця. Ним виявився член наглядової ради "однієї з великих кампаній", зазначають у міліції.

Завдавши тілесні ушкодження 49-річному чоловікові, правопорушники зникли з місця події на автомобілі. По місту введено план "Перехоплення".

Вранці 10 липня у Києві троє невідомих побили Петра Столяра - одного з керівників "Нафтогазу України" та члена наглядової ради "Укрнафти" - прямо біля його дому. За наявною інформацією, попередньо вони запитали його ім’я.

На 17 липня призначено засідання наглядової ради "Укрнафти", для затвердження питань щодо зборів акціонерів 22 липня. Тоді можуть замінити директора компанії, ставленика Ігоря Коломойського - Пітера Ванхеке.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...