Аваков: Бійку нардепа у міськраді Полтави має розслідувати ГПУ

Субота, 11 липня 2015, 15:20

ДТП за участю мера Полтави Олександра Мамая вимагає розслідування, так само як розслідування вимагає й бійка в міськраді.

Про це заявив глава МВС Арсен Аваков у своєму блозі на Українській правді.

За його словами, "те, що відбулося, дестабілізує не лише роботу міської влади у Полтаві, а й ситуацію в усій області".

"Зі свого боку МВС зробить все, що потрібно за законом, але дії депутата Верховної Ради Сергія Капліна має розслідувати і Генпрокуратура", - заявив Аваков.

"Можливо тоді депутати побачать й подання на зняття недоторканності  з Капліна за несподіваною, гідною хама, "дрібною" статтею "хуліганка", - додав глава МВС.

За його словами, "активність Капліна в Полтаві - це не просто передвиборчий піар, це відчуття безкарності войовничого хама, яку він має, завдяки депутатської недоторканності".

Як відомо, на 10 липня була запланована 50-я сесія Полтавської міської ради. Однак через бійку депутатів вона так і не відбулася. "Яблуком розбрату" став тарифне питання - підвищення ціни на проїзд в громадському транспорті, яке частина депутатів вимагали скасувати.

Після блокування трибуни і штовханини мер Мамай спробував покинути міськраду. Однак у дворі перед його машиною стали розлючені люди. У цей час народний депутат Сергій Каплін спробував витягнути Мамая з машини, той натиснув на газ.

Міліція з'ясовує обставини, під час яких автомобіль міського голови Полтави Олександра Мамая травмував депутата міськради Олександра Шамота.

Джерело відео - ГромадськеТБ.Полтава

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...