Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Банковій скандували і били в барабани

Субота, 11 липня 2015, 23:38

Під Адміністрацією президента кількість мітингувальників збільшилася до 300 осіб, учасники мітингу принесли великий барабан, під звуки якого скандували "Революція".

Серед мітингарів був присутні люди у козацьких одностроях, вони закликали присутніх не розходитися і продовжити безстрокову акцію, яку в суботу оголосив "Правий сектор" після подій у Мукачевому.

На акції також був присутній нардеп депутат Сергій Мельничук, який заявив, що акція протесту буде безстроковою до виконання вимог.

"Сьогодні пролилася кров наших побратимів у Мукачевому. До цієї операції було залучено більше 300 силовиків. Це не могло статися без наказу. Тому ми вимагаємо відставки Авакова і ми не підемо, поки наші вимоги не виконають", - заявив Мельничук.

Також учасники акції заявили про намір за окремою командою перенести мітинг протесту під будівлю Міністерства внутрішніх справ.

Станом на 23:15 близько 50 активістів "Правого сектора" продовжують мітинг під будівлею АП. Періодично вони скандують гасла і співають патріотичні пісні.

Конфліктів не зафіксовано. На місці подій присутній начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві Олександр Терещук.

Як відомо, раніше Правий сектор заявив, що 11 липня  починає безстрокову акцію протесту, вимагаючи відставки голови МВС Арсена Авакова.

УкрінформУкраїнські новини 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...