Набір до поліції продовжено на три тижні – Згуладзе

Понеділок, 13 липня 2015, 10:49

Набір кандидатів у поліцію Харкова, Одеси, Львова продовжено на три тижні у зв'язку зі зростанням інтересу до структури.

Про це сказала перший заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе журналістам в Одесі, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За її словами, набір триватиме з 15 липня до 7 серпня.

Крім того, найближчим часом почнеться набір до поліції Миколаєва.

Згуладзе зазначила, що якщо буде достатньо гідних кандидатів, то поліція зможе забезпечувати порядок на вулицях не лише обласних центрів, але й міст поменше в областях.

Перший заступник голови МВС розповіла, що програма навчання для одеських поліцейських врахує всі тонкі моменти, які були виявлені в Києві.

"Ми зробимо додаткові курси водіння. Хоча заради об'єктивності я маю сказати, що водити ці машини не так просто, як здасться. Гібридні машини настільки тихі, абсолютно не чуєш мотор, що це ускладнює відчуття контролю машини… Ми будемо приділяти додаткову увагу курсам водіння. Також оформленню ДТП", - сказала Згуладзе.

Також вона розповіла, що наступного тижня з поліції Києва будуть звільнені перші співробітники, які не виправдали наданої їм довіри.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування