Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Харківське кафе не дозволило проводити у себе зустріч із переселенцями

Вівторок, 14 липня 2015, 23:20

Керівництво харківського лофт-кафе "Нове місце" заборонило журналістам "Громадського телебачення Донбасу" і "Радіо Свобода" провести зустріч з вимушеними переселенцями з Донецька.

Про це повідомили самі журналісти, які забронювали залу для проведення зустрічі тиждень тому.

За їхньою інформацією 14 липня, за день до заходу, керівництво "Нового місця" заборонило проведення заходу пославшись на те, що зустріч буде присвячена "політичним питанням" і "волонтерству".

Разом з тим, як зазначає журналіст "ОТВД" та "Радіо Свобода" Олексій Мацука, зустріч була присвячена спілкуванню з переселенцями, підготовці відеосюжетів про їхнє життя поза домом. Для цього і була орендована зала.

"В останній момент нас попередило керівництво приміщення, що захід скасовується у зв'язку з тим, що, нібито, власники ТРЦ "Французький бульвар" не хочуть бачити у своєму приміщенні таких зібрань, присвячених проблемним, як сказала менеджер, питання - війні, волонтерам, Донбасу", - повідомив Мацука.

"Ми анонсували захід в соціальних мережах, люди збиралися завтра, 15 липня о 18.00 прийти і поспілкуватися зі своїми земляками, журналістами, які щодня збирають і передають цим же людям інформацію про їхні будинки та сім'ї", - додав він.

"Але коли анонс став доступний в соцмережах, і, зі слів менеджера, керівництво ТРК побачило тему заходу, нам заборонили його проведення у Харкові. Це досить дивна позиція закладу", - сказав журналіст.

Менеджер, яка відповідала на дзвінки журналістів, заявила, що "керівництво ТРЦ повідомило "Новому місцю", що якщо захід відбудеться, то керівництво ТРК закриє коворкінг "Нове місце".

Новости Донбасса

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування