Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Луганська прибув підрозділ із бійців російського ГРУ - Тимчук

Середа, 15 липня 2015, 10:39

У Луганськ прибув підрозділ чисельністю 200-220 осіб зі складу однієї з бригад спеціального призначення Головного розвідуправління Генштабу ЗС РФ

Про це заявляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук вранці 15 липня у Facebook.

"Підрозділ розбито на групи й дислокується одразу в декількох районах Луганська", - пише він.

Крім того, зафіксовано перекидання на північ від н.п. Ровеньки бронетехніки й артилерії терористів. Перекинуто до 10 ББМ (БМД-2, БТР-80А/82А, один авіадесантний БТР-Д), три 120-мм САУ 2С9 "Нона-З".

У районі Мосьпине триває концентрація бронетехніки в складі розгорнутої в даному районі "бригади" терористів, повідомляють в ІС.

Одночасно частину бронетехніки (6 танків і 4 БМП-2) перекинуто північніше, убік південної ділянки Донецької кільцевої автодороги.

"У Петровський район Донецька на автотранспорті (криті вантажівки, мікроавтобуси й автобуси) прибуло "поповнення" бойовиків – усього понад 500 осіб. Судячи з поведінки, бойовики "необстріляні", - пише Тимчук.

Із Горлівки убік Вуглегорська перекинуто батарею гаубиць Д-30 бойовиків, а також мінометний підрозділ (2Б9 "Восилек", усього 6 одиниць). У складі колони також зафіксовано дві МТ-ЛБ і два БТР-70.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування