Порошенко зажадав розслідувати діяльність митників на Закарпатті

Середа, 15 липня 2015, 19:59

Президент Петро Порошенко зажадав від правоохоронних структур Закарпатської області провести розслідування незаконної діяльності митників в регіоні.

Про це він заявив у середу в Мукачеві після наради з керівниками силових відомств.

"Мною дано вказівки з приводу тимчасового відсторонення керівництва митних постів і про спільну перевірку їхньої діяльності. І проблема не в тому, що ми хочемо зробити винуватими тільки митників, адже нам відомі факти, коли митників ховали в багажники автомобілів під дулами автоматів і вони боялися писати заяви", - сказав Порошенко.

У зв'язку з цим, президент України зажадав від правоохоронців та новопризначеного голови Закарпатської облдержадміністрації Геннадія Москаля розслідувати всі факти злочинів і притягнути винних до відповідальності.

"Всі ці факти повинні бути негайно розслідувані новим керівництвом СБУ, МВС під вашою координацією, Геннадій Геннадійович (Москаль)", - сказав Порошенко.

Крім того, він доручив відповідним структурам активізувати боротьбу із незаконною вирубкою та продажем лісу в Закарпатській області, а також в інших регіонах країни.

"На сьогоднішній день, шановні закарпатські лісівники, через які офшори ви продавали цей ліс, на які західні рахунки йшли ці гроші, які крали, це все вже відомо. За моїм дорученням, у співпраці Податкової міліції, СБУ і фінмоніторингу - чекайте незабаром гостей, дуже скоро. І це стосується не тільки закарпатців", - сказав глава держави.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News