Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗМІ: Родина судді купила землю на чверть мільйона доларів

Четвер, 16 липня 2015, 17:32

Родина судді Вищого спецсуду Михайла Вільгушинського володіє ділянкою за чверть мільйона доларів.

Про це повідомляє програма "Наші гроші"  (ZIK).

Згідно з їхнім розслідуванням, ділянки записани на членів його родини.

У  2008 році Вишгородська райдержавна адміністрація вилучила із земель запасу 13,9 га і передала їх у власність 7 громадянам для ведення особистого селянського господарства.

У підсумку більша частина цих ділянок стала власністю екс-депутата від Партії регіонів в Бориспільській райраді Володимира Решетила.

А 82 сотки набувають у власність Володимир Вільгушинський та Антоніна Вільгушинська – син і матір судді Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ Михайла Вільгушинського.

Сотка в 2013 році на землю під Вишгородом – в той період, коли Вільгушинські почали її скуповувати, - коштувала близько 3 тисяч доларів.

На прохання прокоментувати, на які гроші куплена земля, він повідомив, що його треба ставити родичам, на яких земля записана.

Прохання надати свою декларацію за минулий рік суддя проігнорував. У його декларації за 2013 рік значиться 442 тисячі гривень річного доходу, 30 соток землі, розпочате будівництво на 90 квадратних метрів та квартира у 80 метрів.

У 2012 році загальна сума сукупного доходу Вільгушиньского склала 446 470,61 грн. Доходи його родини склали лише 25 000 грн.

Сусідами Вільгушинських по ділянці стала родина генерал-лейтенанта Геннадія Репіна. У 2010 він керував Департаментом оперативно-технічних заходів МВС. Ділянки записані на дружину Жанну Репіну.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування