Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков розповів про нову поліцію на Закарпатті. Назвав терміни й куратора

Неділя, 19 липня 2015, 12:07

Реалізація проекту нової патрульної поліції на Закарпатті стартувала, найближчими днями в область прибуде кілька екіпажів Київської патрульної поліції для підготовки бази місцевого патруля.

Про це у Facebook заявив глава МВС Арсен Аваков за підсумком відвідування Закарпатської області.

"Бандитам, контрабандистам, чиновникам, підігравати їм з владних посад - винесено рішення, з тих, що оскарженню не підлягає - повне перезавантаження владної команди в області. Будемо вибудовувати нову систему - на чолі з Москалем, новим главою обласного МВС Сергієм Князєвим і СБУ" , - заявив він.

"Міняємо не лише кадри. Змінюємо систему роботи поки що міліції. ... Ухвалили рішення: починаємо процес реалізації проекту нової патрульної поліції на Закарпатті. Прийом заявок на конкурсний відбір стартує наступного тижня. Це буде особливий патруль - одна єдина конгломерація, що охоплює Ужгород, Мукачево і трасу між ними. Запрошуємо молодь", - заявив глава МВС.

"Найближчими днями в область прибуде кілька екіпажів київської патрульної поліції, наша стартова команда і щойно призначений куратор запуску проекту на Закарпатті - член колегії МВС, народний депутат Мустафа Найєм", - додав Аваков.

У свою чергу Найєм у Facebook уточнив, говорячи про нову патрульну поліцію: "Почнемо з Ужгорода, Мукачевого та прилеглих трас".

"З понеділка почнемо планування та збір команди, і вже з наступного тижня в Ужгород поїде кілька екіпажів київської поліції для ознайомлення і підготовки бази місцевого патруля", - додав він.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...