Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Волині через негоду знеструмлено 42 містечка, 7 людей травмовано

Неділя, 19 липня 2015, 13:42

У Волинській області через негоду знеструмлено 42 населених пункти,  7 людей травмовано.

Про це 19 липня повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

"У зв’язку із складними погодними умовами на території області в ніч на 19 липня у Шацькому районі в с. Світязь біля турбази  "Незабудка" в наметовому містечку було повалено приблизно 50 дерев. Внаслідок буревію 7 відпочиваючих отримали ушкодження різного ступеня, з них одну людину у стані середньої важкості госпіталізовано", - йдеться у повідомленні. 

Через буревій виникли перебої з електропостачанням в населених пунктах Світязь, Шацьк – частково та Плоски, Пихи, пансіонат "Шацькі озера" - знеструмлено повністю, у населених пунктах Любомльського району - Біличі, Зачернечен,  Почате, Вигнанка, Чорноплеси, Високе, Власюки, Заозерне, Крушинець, Сильно, Гуменці, Заболоття, Ясне, Мшанець, Черемошна Воля, Борки, Масловець – повністю, Пуснища, Полапи, Любомль – частково.  Частково знеструмлено н.п. Мокре, Кривне,  Смоляри   Старовижівського району, Облапи, Мислина Ковельського району – повністю.

В окремих випадках внаслідок падіння дерев працівниками пожежно-рятувальної служби розчищено проїжджі частини від дерев у с. Світязь Шацького району та с. Згорани у Любомльському районі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування