Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Донбасі активізувалася "снайперська війна"

Понеділок, 20 липня 2015, 08:46

На Донбасі активізувалася "снайперська війна", триває "війна в зеленці".

Про це повідомляє керівник групи Інформаційний спротив Дмитро Тимчук.

"Набирає обертів "снайперська війна". Обидві сторони досить активно застосовують як окремих снайперів, так і спеціально підготовлені снайперські групи. Найбільш активно застосовуються снайпери в районі н.п. Мар'їнка, Піски, Шуми-Кіровське, Чермалик- Широкино, Новотошковка-Кримське, Щастя, Станиця Луганська", - повідомив він.

Триває "війна в зеленці" - диверсійно-розвідувальні, патрульні та рейдові дії "малих груп" обох сторін.

У перебігу минулих діб зафіксовано відразу кілька бойових зіткнень між ДРГ і піхотними групами сторін - між н.п.Золотое і Оріхове (ДРГ бойовиків натрапила на приховану бойову охорону сил АТО), в районі н.п.Щастя (перестрілка патрулів) і в районі н .п.Кримське (група бойовиків вийшла на "нейтральну смугу", але була виявлена спостерігачами українських військ, потім, після короткого боєзіткнення із застосуванням гранатометів, була змушена відступити).

Спостерігається активізація артилерійських і мінометних підрозділів бойовиків в районі на південь від Донецька - район Гранітного і Старогнатівки.

Частина танків терористів, розгорнутих південніше Моспине (Бирюки-Михайлівка-Світле), обладнуються навісним тральним обладнанням, відпрацьовують рух по проходах в мінних полях.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування