Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кілька арештантів втекли з ізолятора у Красному Лимані

Понеділок, 20 липня 2015, 10:28

У Красному Лимані Донецької області з ізолятора тимчасового тримання втекли затримані.

Про це повідомляє прес-служба МВС на Донеччині.

У неділю за попередньою змовою кілька затриманих вчинили напад на чергового ізолятору тимчасового тримання Краснолиманського МВ. Міліціонеру завдано тілесні ушкодження.

Кільком заарештованим, які утримувались у ІТТ за скоєння крадіжок та незаконне заволодіння транспортними засобами, вдалося втекти.

Зазначається, що особовий склад Краснолиманського міськвідділу міліції підняли по тривозі. Було введено оперативний план "Перехват".

Пізніше в прес-службі МВС повідомили, що в результаті оперативно-розшукових заходів близько 3 години ночі було затримано двох підозрюваних, які скоїли втечу з ізолятора у м. Красний Лиман.

Правоохоронці виявили підозрюваних, 1993 і 1995 років народження, в одному з сіл Краснолиманського району, під Святогірськом, у ході відпрацювання кола їх знайомств. Фігуранти ховалися в однієї зі своїх знайомих.

Ще пізніше, міліція повідомила, що були розшукані та затримані усі шестеро зловмисників, які скоїли втечу з ІТТ.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.393 "Втеча з місця позбавлення волі або з-під варти" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування