"Укрнафта" заперечила слова Саакашвілі про збитки і пригрозила йому судом

Понеділок, 20 липня 2015, 17:38

"Укрнафта" у 2014 році отримала майже 4,5 млрд гривень прибутку, а не 80 млрд гривень збитків, як про це у неділю заявляв губернатор одеської області Міхеїл Саакашвілі.

Про це сказано у повідомленні "Укрнафти", яке є у розпорядженні "Української правди".

"Повідомляємо, що інформація, поширена Міхеїлом Саакашвілі про фінансові показники ПАТ "Укрнафта" не відповідає дійсності. Як зазначалося раніше, розмір чистого прибутку товариства за 2014 рік відповідно до декларації з податку на прибуток складає 4,495 мільярда гривень при загальному обсязі отриманого у вказаному році доходу від продажу товарів, робіт та послуг на рівні 28 мільярдів гривень", – заявили у компанії.

У зв'язку з цим "Укрнафта" звернулася до Саакашвілі з проханням назвати джерело отриманих даних про збитки компанії.

"У залежності від відповіді, ПАТ "Укрнафта" залишає за собою право позиватися до осіб, що поширюють недостовірну інформацію, або до пана Саакашвілі особисто", – додали в компанії.

У повідомленні зазначили, що "Укрнафта" вважає такі заяви провокаційними, неприпустимими, а також такими, що завдають компанії шкоду і порушують основні права людини і етику держслужбовця.

Про "Укрнафту" - з 26 хвилини

Як відомо, раніше співвласник "Укрнафти" Ігор Коломойський в коментарі "УП" заявив, що, якщо компанія зазнала, за словами Саакашвілі, збитків, то вона не повинна сплачувати дивіденди державі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування