Нова заступниця Саакашвілі розповіла, на які гроші збирається жити

Понеділок, 20 липня 2015, 23:37

Марія Гайдар, якій запропоновано стати заступником голови Одеської облдержаміністрації, ще не знає розміру своєї майбутньої зарплати.

Про це вона сказала в інтерв'ю 5 каналу в понеділок ввечері.

"Я не знаю свою зарплату. Я бачила зарплати в цілому і знаю, що вони досить низькі. У даному випадку мене зарплата не цікавить", - заявила Гайдар.

Відповідаючи на запитання, на які кошти вона збирається жити, дочка російського економіста зазначила: "По-перше, я заміжня".

"Чоловік вступив до Ізраїлю в технологічний виш. З одного боку, він хоче приїхати в Україну, з іншого - він хоче вчитися. Тут у нього немає роботи. Останнім часом він займався інтернет-проектами. І збирався продовжити цю роботу в Ізраїлі…" - додала Гайдар.

"Крім того, у мене є три квартири в Москві, я їх здаю, і це приносить мені якийсь дохід, який дозволяє мені жити. А багато грошей мені не треба, тому що у мене дуже скромні потреби в житті. І мені набагато важливіше робити те, що мені цікаво, те, що важливо, те, що потрібно. Тому в цьому випадку я готова була б працювати взагалі без зарплати", - сказала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування