У Ростові починається суд над Сенцовим: засідання буде відкритим

Вівторок, 21 липня 2015, 08:30

21 липня у Північно-Кавказькому окружному військовому суді у Ростові-на-Дону розпочнеться засідання по суті справу Олега Сенцова та Олександра Кольченка.

Про це розповів "Укрінформу" адвокат Сенцова Дмитро Дінзе.

За його словами, засідання буде відкритим.

"Засідання у Північно-Кавказькому окружному військовому суді у Ростові-на-Дону почнеться о 9:00. Буде проходити у відкритому режимі. У цьому наше клопотання задовольнили, а у проханні вести відеозапис – ні. Але аудіозапис вести можна", - сказав Дінзе.

Він зазначив, що у засіданні також візьмуть участь адвокати Володимир Самохін (захист Сенцова) і Світлана Сидоркіна (захист Кольченка).

За словами ще одного адвоката Сенцова Ольги Чавдар, на засіданні у вівторок оголосять обвинувальний висновок, після чого адвокати висловлять свій погляд на нього і розпочнеться допит свідків.

Процедурні питання уточнюватимуться на засіданні у середу. Але поки що можна припустити, що проходитиме два засідання на тиждень, і в цілому процес триватиме недовго, зазначає видання.

Як відомо, за версією російського слідства, Сенцов створив у Криму терористичне співтовариство, що було структурним підрозділом забороненого у РФ "Правого сектору", з метою виходу півострова зі складу Росії. Сенцов і Кольченко усі звинувачення відкидають.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування