Рубан: Бойовика, який вбив Веремія, ліквідовано на Донбасі

Четвер, 23 липня 2015, 12:23

Керівник Центру обміну полоненими Володимир Рубан заявляє про ліквідацію поблизу Горлівки Джалала Алієва,підозрюваного у вбивстві журналіста В'ячеслава Веремія.

Про це він написав на своїй сторінці Facebook з посиланням на "анонімних підпільників"

"Джалал Джамаловича Алієва,  прізвисько "Діма Дагестанець", вбивця журналіста "Вестей" Веремія В'ячеслава ліквідований. Якщо, звичайно , родичам буде від цього легше", - написав Рубан.

"Він розстріляний, тіло кинуте... у полі між Горлівкою і селищем Зайцеве. Разом з ним розстріляний Кравченко раніше судимий, 12 років відсидки. Про їхню смерть можете повідомити, вони обоє мертві. Ліквідовані 7.07.2015, калібр куль 7.62", - навів слова співрозмовника Рубан.

Як відомо, журналіста "Вести" В'ячеслав Веремій був вбитий озброєними тітушками в Києві в ніч з 18 на19 лютого минулого року під час Революції Гідності.

...анонимно от подпольщиков ...: -" Владимир Владимирович! Джалал Джамалович Алиев погоняло "Дима Дагестанец", убийца жу...

Posted by Володимир Рубан on 22 липня 2015 р.

Наразі триває судовий процес за фактом вбивства В'ячеслава Веремія. За даними слідства у злочині брали участь п'ять осіб.

У вбивстві підозрюють 45-річного Джалала Алієва на прізвисько "Діма Дагестанець". У ГПУ стверджують, що мають докази співпраці пана Алієва з одним з нардепів від Партії регіонів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування