Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Київрада віддала ділянку на Трухановому заступнику голови ДУСі

П'ятниця, 24 липня 2015, 14:06

Мер Києва Віталій Кличко обіцяє заветувати передачу землі на Трухановому острові ТОВ "Будінвест-менеджмент" в оренду.

Так Кличко на своїй сторінці Facebook прокоментував рішення Київради, яке вона ухвалила напередодні.

"Хочу однозначно заявити, що як мер заветую так зване "рішення" Київради про передачу ТОВ "Будінвест-менеджмент" земельної ділянки для експлуатації та обслуговування спортивно-оздоровчого комплексу на Трухановому острові", - зазначив він.

Він пояснив, що в Київраді створена і працює депутатська тимчасова контрольна комісія з питань перевірки законності споруд на Трухановому.

Ділянка, виділена Київрадою

"Свого ґрунтовного рішення за результатами перевірок вона ще не ухвалила і не оприлюднила. Тому дивно, коли без цього і коли на засіданні немає мера, Київрада роздає в оренду землю на Трухановому", - обурився Кличко.

"Моя позиція незмінна: Труханів острів - це рекреаційна зона і місце відпочинку для усіх киян. Окремих "князівств" там бути не може. І доступ до води повинен бути вільний для усіх, хто туди приходить відпочивати, і в усіх куточках острова", - зазначив він.

Як встановила "Українська правда", ТОВ "Будінвест-менеджмент" володіє нинішній заступник керівника Державного управління справами Євген Сарнацький.

 
 
 

Сарнацький через його компанію "Атіка" також має в експлуатації ще дві ділянки на Трухановому острові. Загалом компанії Сарнацького експлуатують ділянки за адресами Паркова дорога, 3, Паркова дорога 6 "б".

Ділянки Сарнацького і та, яку йому виділила Київрада 23.07.2015.  Клікніть для збільшення
 Одна з ділянок "Атіка", яку зняли активісти "Автомадану"
 
Клікніть для збільшення

Київрада передала в оренду ТОВ "Будінвест-менеджмент" ділянку, площею півгектара за адресою Паркова дорога, 3 "М".

"Ми були вчора на тій базі. Там є басейн, який жодним чином не можна назвати спортивним", - сказав УП депутат Київради Олексій Гриценко.

З  травня 2005 Сарнацький був начальником Головного управління  взаємодії з правоохоронними і контрольними органами РМ АР Крим, завідувачем відділу взаємодії з центральними органами виконавчої влади та правоохоронними органами в реґіонах Головної служби реґіональної та кадрової політики, заступником керівника Головної служби з питань діяльності військових формувань і правоохоронних органів Секретаріату Президента України.

З жовтня 2000 по травень 2001 року радник Прем'єра на громадських засадах

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...