Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков про печатки: Один зі штабів готував фальсифікації, порушено справу

Субота, 25 липня 2015, 16:05

На виборах у 205-му окрузі в Чернігові одним зі штабів за допомогою фальшивих печаток виборчкому готувалася фальсифікація голосування.

Про це заявив глава МВС Арсен Аваков.

"Вранці МВС отримало оперативну інформацію про перевезення фальшивих печаток виборчкомів і документів якимсь громадянином. Підготували та провели операцію по затриманню. При затриманні у громадянина Н. оперативники виявили близько 130 накладок для печаток виборчкомів 205 округу", - повідомив він.

За словами Авакова, представники конкуруючих штабів і нардепи прибули на місце "і своєю активністю ... трохи заважають документувати процес".

"Порушено кримінальну справу за ст.358 ч.1. Злочин документується. Пропонуємо всім кому що небудь відомо по реалізації цього виборчого шахрайства - дати цю інформацію в УВС Чернігівської області безпосередньо заступнику міністра Сергію Яровому, що знаходиться в Чернігові", - додав Аваков.

"І хоча поки ще йде розгляд - ясно одне - на виборах у 205 окрузі одним зі штабів за допомогою цих фальшивих печаток виборчкому готувалася фальсифікація голосування", - підкреслив глава МВС.

Як відомо, раніше активісти та депутати повідомили, що у Чернігові у "день тиші" напередодні довиборів до Верховної Ради затримали машину, у якій виявили печатки, що дублюють печатки ДВК та ОВК по всіх участках 205-го виборчого округу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...