У Чернігові затримали авто. Підозрюють, що там гроші для підкупу

Неділя, 26 липня 2015, 19:48

У Чернігові на вул. Гоголя 16 члени ВО "Свобода" заблокували авто з дніпропетровськими номерами, підозрюючи, що ним перевозять гроші для підкупу виборців. 

Про це Українській правді повідомив очевидець з місця подій. 

Пасажири та водій з машини виходити відмовляються. 

Наразі натовп з громадян та активістів оточив автівку. На місце події викликали міліцію та оперативну групу

"Згідно з законом, автомобіль - приватна власність, буде вирішуватися питання, чи погодиться власник на огляд заблокованої автівки. Якщо ні - це може вирішити лише суд", - зазначив він.

 Фото з Твіттера "ДемАльянса"
Фото Анастасії Рінгіс
 
Учасник АТО "Джексон". Підтримує Г.Корбана

Згодом активісти "ДемАльянсу" повідомили, що багажник машини таки відкрили. 

Як повідомляє кореспонеднт Української правди, заблоковану машину погодилися відкрити лише коли до місця події прибули нардепи Денисенко та Купрій. 

"В машині не знайшли ні зброю, ні вибухівки", - повідомив кореспондент.

Після того, як у машині нічого не виявили, Денисенко почав вимагати перевірити ті машини, які блокувати підозріле авто. Оскільки територію навколо заблокованої автівки огородили стрічками, у периметрі разом з нею опинилися ще 4 автівки.

Разом з тим одна з присутніх на місці події жінка кинула у депуататів гречкою. Біля затриманої машини стояли Денисенко та депутат від БПП Розенбладт, який до цього моменту нікому не представлявся. Обурена жінка кинула у їхній бік гречкою та спитала: "Вам не соромно так поносити нашу українську гречку?!". Її обурену промову люди зустріли оплесками.

Фото Оксани Коваленко, УП

Як відомо, чернігівські вибори відзначилися тим, що Корбан роздавав продуктові набори, в яких була гречка, кандидат від БПП Березенко відзначився іншими видами підкупу виборців. 

 Фото Оксани Коваленко, УП
 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування