ФСБ РФ: Український прикордонник відкрив стрілянину по росіянах, що фотографували КПП

Понеділок, 27 липня 2015, 08:59

Російське держагентство РИА Новости повідомляє, що військовослужбовець, який перебував на українському пункті пропуску "Красна Талівка", відкрив вогонь по громадянах Росії, які вирішили сфотографуватися на фоні КПП.

Про це РИА Новости повідомляють з посиланням на представника прикордонного управління ФСБ Росії по Ростовській області Миколe Синіцина.

Один чоловік госпіталізований/

Інцидент стався в неділю ввечері. Росіяни пояснили, що вони, відпочиваючи на штучному водоймищі, розташованому на російській території в районі хутора Новоруський Миллеровского району Ростовської області, вирішили сфотографуватися на фоні українського пункту пропуску "Красна Талівка".

"Військовослужбовець, що знаходиться в пункті пропуску, окликнув їх вигуком "стій" і відкрив по них стрілянину, в результаті якої один з "любителів селфі" отримав поранення", - сказав співрозмовник.

Відбігши на безпечну відстань, вони зупинили проїжджаючу повз автомашину і попросили доставити їх до лікарні. Наразі потерпілий госпіталізований, за фактом події проводиться перевірка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування