Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіяни на відміну від Кремля, за трибунал по збитому над Донбасом Боїнгу

Понеділок, 27 липня 2015, 11:52

Жителі Росії висловлюються за міжнародний трибунал по загибелі Малазійського Боїнгу, збитому над Донбасом, і впевнені, що його збили українські військові.

Такі результати соцопитування, проведеного російською службою Левада-Центр.

Так на запитання, хто несе відповідальність за загибель людей, що летіли на збитому літаку, 44% відповіли, що це українські військові, 41% - що керівництво України, 17%, що це США, 3%, що це бойовики формування "ДНР", 2% - що це Росія, яка допомагає озброєнням і військовими.

На питання про міжнародний трибунал, 14% цілком позитивно ставляться до ідеї про його проведення. 33% опитаних ставляться до ідеї "швидше позитивно". Скоріше негативно до ідеї міжнародного трибуналу ставляться 14%, різко негативно - 5%. Дуже великий відсоток - 34% - вагається з відповіддю на питання про трибунал.

 

При цьому 22% упевнені, що суд визнає винними в загибелі малайзійського Боїнга українських військових, 19% вважають, що винна буде Росія, яка допомагає озброєнням і військовими,. 14% вважають, що винними буде керівництво України, 9% - що бойовики, інше припустили 3% і 37% не змогли відповісти на запитання.

Опитування проведене 17 - 20 червня 2015 за репрезентативною всеросійською вибіркою міського і сільського населення серед 800 чоловік у віці 18 років і старше в 134 населених пунктах 46 регіонів країни.

Розподіл відповідей наводиться у відсотках від загального числа опитаних разом з даними попередніх опитувань. Статистична похибка даних цих досліджень не перевищує 4,1%

Як відомо, російська влада негативно ставиться до проведення міжнародного трибуналу по збитому Боїнгу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: