Французьким депутатам за візит до Криму загрожує до 8 років в'язниці - нардеп

Вівторок, 28 липня 2015, 16:33

Генеральна прокуратура почала перевірку за фактом візиту окупованого Криму французькими депутатами.

Про це у Facebook повідомив депутат Ради від "Народного фронту", заступник делегації України в ПАРЄ Георгій Логвинський. За його словами, ГПУ почала перевірку у відповідь на його звернення.

"Докотились. Горе-французами загрожує від 5 до 8 років. За моїм зверненням до Генеральної прокуратури України вже розпочато перевірку. Всі ті, хто входив до складу французької делегації, всі ті, хто дозволив собі цинічно наплювати на українські закони і вести "переговори" з окупантами, хто, безсоромно і не цінуючи свою персональну репутацію, порушив кордони нашої країни - всі вони понесуть відповідальність", - написав нардеп.

Докатались. «Горе»-французам грозит от 5 до 8 лет. По моему обращению в Генеральную прокуратуру Украины уже начата пров...

Posted by Георгий Логвинский on Tuesday, July 28, 2015

Логвинський заявив, що відповідно до ст. 332-1 КК України (порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї) за дії французьких депутатів їм загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією транспортних засобів.

Також він вважає, що численні зустрічі представників французької делегації з самозванцями при владі на окупованій території - можуть призвести до обвинувачення членів цієї делегації у співучасті з тими, хто незаконно захопив владу в АР Крим.

Нагадаємо, МЗС найближчим часом зробить подання до Служби безпеки України про заборону на в'їзд в Україну для всім десяти депутатам національних зборів і сенату Франції, які минулого тижня відвідали Крим.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування