Медведєв узявся поліпшувати життя Криму: дороги, бізнес, яхтинг, вино…

Вівторок, 7 липня 2015, 09:45

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв доручив низці міністерств і відомств прискорити ремонт, будівництво й реконструкцію автодоріг в анексованому Криму.

Таке рішення він ухвалив за підсумками наради, яку провів у Ялті 15 червня, повідомляє сайт російського уряду 7 липня.

"Міністерству Російської Федерації у справах Криму (О. М.Савельєву) разом із Мінтрансом Росії, Росавтодором, Радою міністрів Республіки Крим і урядом Севастополя вжити заходів із прискорення ремонту, будівництва й реконструкції автомобільних доріг на території Кримського федерального округу", - доручив Медведєв.

Крім того, Мінекономрозвитку РФ доручено разом із Міністерством у справах Криму, Радою міністрів РК і "урядом" Севастополя, за участю небанківської депозитно-кредитної організації "Агентство кредитних гарантій" передбачити кроки щодо розвитку малого й середнього підприємництва в Криму – із установленням кількості зареєстрованих юросіб і індивідуальних підприємців та обсягу виданих кредитів і гарантій суб'єктам малого й середнього підприємництва.

Проміжну доповідь щодо цього питання доручено представити в уряд РФ до 1 жовтня.

"Забезпечити розміщення на федеральному порталі малого й середнього підприємництва (smb.gov.ru) зведеної інформації про всі заходи державної підтримки суб'єктів малого й середнього підприємництва й вимоги до заявників", - доручив також Медведєв.

ФАС Росії разом з рядом органів доручено внести в уряд РФ пропозиції зі встановлення мінімальної обов'язкової частки закупівель у суб'єктів малого підприємництва при реалізації держзамовниками федеральної цільової програми "Соціально-економічний розвиток Республіки Крим і м. Севастополя до 2020 року".

Мінтрансу, Мінкультури, Мінукономрозвитку, МЗС, МНС, ФСБ, ФТС Росії та Ростуризму доручено представити уряду РФ пропозиції щодо створення "сприятливих умов для розвитку яхтингу в прибережних зонах Російської Федерації" з урахуванням раніше даних доручень уряду РФ.

Мінсільгоспу Росії доручено подати в уряд пропозиції: зі спрощення процедур ветеринарного й карантинного фітосанітарного контролю щодо сільськогосподарської продукції при вивезенні з території Криму; зі створення логістичних центрів на території Криму; про заходи держпідтримки виробників вина з винограду, що росте на території РФ.

Як відомо, у лютому-березні 2014 року Росія анексувала український Крим, "приєднавши" його до складу РФ під приводом незаконного референдуму, який провели проросійські сили в присутності великої кількості російських військових в АРК.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News