Прокуратура Грузії знову проситиме Інтерпол оголосити Саакашвілі в розшук

Субота, 1 серпня 2015, 05:14

Головна прокуратура Грузії ще раз звернеться до Інтерполу з вимогою оголосити екс-президента країни Міхеїла Саакашвілі в міжнародний розшук.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Згідно з інформацією, отриманою від національного центрального бюро Інтерполу МВС Грузії, генеральний секретаріат Інтерполу не прийняв позитивне рішення щодо оголошення в міжнародний розшук Міхеїла Саакашвілі. Також був скасований міжнародний розшук по червоному циркуляру відносно Давида Кезерашвілі", - йдеться в заяві відомства.

"Головна прокуратура Грузії планує звернутися до відповідного підрозділу Інтерполу і, спираючись на наявні докази, зажадати оголосити Міхеїла Саакашвілі в міжнародний розшук, а також відновити міжнародний розшук Давида Кезерашвілі", - сказано в заяві.

На даний момент Саакашвілі перебуває у внутрішньодержавному розшуку в Грузії по ряду кримінальних справ, проте в міжнародний розшук він так і не був оголошений.

Раніше в Одеській ОДА повідомили, що керівний орган Інтерполу в Ліоні прийняв рішення, що будь-яке переслідування колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі неприпустиме.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News