Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики вигадали "наступ сил АТО" і борються з ним

Понеділок, 10 серпня 2015, 10:37

Командири бойовиків Донбасу активізували дії своїх формувань, намагаючись "зірвати наступ сил АТО" до Дня Незалежності.

Про це свідчать дані "Інформаційного спротиву", оприлюднені депутатом Дмитром Тимчуком.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».После объявления в конце прошлой недели повышенной боевой гот...

Posted by Dmitry Tymchuk on 9 серпня 2015 р.

Він нагадав, що минулого тижня бойовики оголосили підвищену бойову готовність "фактично у всіх передових "підрозділах" так званої "армії ДНР", розташованих південніше Докучаєвська".

"Офіційна версія командування російсько-терористичних військ... – нанесення превентивних ударів з метою зриву нібито запланованого широкомасштабного наступу сил АТО на Приморському напрямку до Дня Незалежності", - повідомили в ІС.

"З метою "зриву наступу" артилерійськими підрозділами бойовиків наносилися вогневі удари по "місцях зосередження ударних тактичних груп противника". Однак, у зв'язку з відсутністю міфічних сформованих "ударних груп" українських військ, вогневі нальоти особливих результатів не мали", - розповів Тимчук.

Бойовики обстрілювали Приморський напрям в районі Черненка, Орловського та Павлополя з 12 самохідних артустановок 152-мм "Акація". Застосовували бойовики також міномети і стрілецьку зброю.

"Одночасно спостерігалася активізація формувань російсько-терористичних військ на Донецькому, Артемівському, Луганському напрямках", де вони також застосовували заборонену Мінськими угодами 122-мм артилерію, а також танки.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування