Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Гранітному постійно перебуватиме слідчий, оперуповноважений і дільничний - Аброськін

Понеділок, 10 серпня 2015, 19:09

Унаслідок безперервних обстрілів бойовиками "ДНР" селища Гранітного зруйновані 20 житлових будинків, 15 пошкоджені частково, а від початку боїв від снарядів бойовиків у селищі загинуло десять мирних жителів, 35 поранені, із них троє дітей.

Про це написав начальник облуправління МВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"До початку бойових дій у Гранітному проживали майже 4 тисячі людей, зараз залишилася половина. 300 дітей постійно перебувають під обстрілом. Людям, які залишилися, потрібна допомога - на території населеного пункту немає аптеки. Крім того, жителі переживають з приводу зими. В усіх опалення пічне, а вугілля немає і перспективи його завезення також", - повідомив він.

Начальник облуправління міліції повідомив, що разом із ним до Гранітного прибула група обласного главку, яка здійснювала заходи щодо виявлення посібників терористів, вилучення зброї та боєприпасів. Також оперативники приймали заяви від місцевих жителів.

"Після спілкування з людьми прийняв рішення - на постійній основі в Гранітному працюватимуть три працівники - слідчий, оперуповноважений карного розшуку, дільничний. Цинізм мародерів у прифронтових населених пунктах мене вражає. І Гранітне не виняток. Незважаючи на військові дії, злочинний бізнес із незаконного прийому брухту там процвітає. З цим розберемося в найкоротші терміни", - написав Аброськін.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування