Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Подольського не пустять на засідання суду за апеляцією на вирок Пукачу в середу

Вівторок, 11 серпня 2015, 15:53

Апеляційний суд Києва ухвалив рішення видалити потерпілого Олексія Подольського із залу засідань на слухання апеляції на вирок колишньому начальнику департаменту зовнішнього спостереження МВС Олексія Пукача.

Про це повідомила журналістам адвокат вдови журналіста Гонгадзе Валентина Теличенко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Прийнято дуже мудре рішення, максимально м'яке - видалити лише на період, поки сторони заявлять інші свої клопотання, які хочуть заявити перед початком апеляційного рішення, що означає, що на початок апеляційного розгляду він може з'явитися", - сказала Теличенко.

За її словами, в середу, 12 серпня Подольський не матиме право брати участь у засіданні.

Як раніше повідомлялося, під час засідання у вівторок, на якому мали намір заслухати апеляцію на вирок Пукачу, Подольський поводився зухвало, ображав суддів і не дозволяв їм вести засідання.

Він був двічі оштрафований - спочатку на 1530 грн за перешкоджання судовому процесу, потім на 1700 грн - "за протиправну поведінку, спрямоване на зрив судового засідання".

Після того, як суддя вдруге оголосив дане рішення, Подольський почав ображати суд і кидати в суддів зім'ятим папером. Крім того, він почав стукати по столу, заглушаючи слова судді криками: "Шахраї, геть із залу!".

Суддя прийняв рішення, щоб ЗМІ припинили пряму трансляцію із залу засідань.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...