Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кабмін відбере нову конкурсну комісію для Антикорупційного агентства

Середа, 12 серпня 2015, 13:31

Кабмін та громадські організації домовились провести новий конкурс з обрання членів конкурсної комісії, яка має обрати керівництво Національного антикорупційного агентства.

Про це на засіданні уряду заявив прем'єр Арсеній Яценюк.

За його словами, попередній конкурс, який викликав обурення громадських активістів, був проведений правильно і суд "підтвердив його юридичну бездоганність".

"Проте це зараз не стільки юридичне, скільки політичне питання… Ми разом з громадськими організаціями, з обраними в законний спосіб членами конкурсної комісії прийняли правильне рішення змінити положення про порядок обрання членів конкурсної комісії", - заявив Яценюк.

"Уряд вітає рішення обраних членів конкурсної комісії щодо складання повноважень, і ми пропонуємо провести повторний новий конкурс на обрання членів конкурсної комісії для НАА", - додав прем'єр.

Як відомо, з проведенням попереднього конкурсу виник скандал, бо антикорупційні громадські організації заявляли, що секретаріат Кабміну та "кишенькові" невідомі організації обрали до конкурсної комісії підконтрольних уряду людей.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування