Бойовики перейшли до масової активізації диверсійних груп

П'ятниця, 14 серпня 2015, 10:31

На Донбасі бойовики не тільки активізували обстріл сил АТО з артилерії, але й перейшли до масової активності диверсійно-розвідувальних груп.

Про це свідчать дані "Інформаційного спротиву", опубліковані Дмитром Тимчуком.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Российско-террористические войска на Донбассе, кроме активных...

Posted by Dmitry Tymchuk on 13 серпня 2015 р.

Згідно з ним, серед ДРГ противника є "як укомплектованих військовослужбовцями ЗС РФ, так і (такі, що складаються) з місцевих бойовиків і російських найманців, які пройшли курс підготовки в "учбових центрах" з допомогою інструкторів ЗС РФ".

"Особлива активність ДРГ противника фіксується в районі н. п. Авдіївка, Мар'їнка, в районі Світлодарського плацдарму, на приморському напрямку, а також на напрямку Щастя-Станиця Луганська", - повідомили в ІС.

Крім цього, бойовики ведуть активну розвідку з допомогою технічних засобів, у тому числі безпілотників.

Продовжують бойовики вести вогонь по силах АТО з артилерії, у тому числі забороненої Мінськими угодами, застосовують танки і ББМ.

В районі Павлополя, Чермалика і Орловського бойовики стріляли зі 120-мм мінометів, також фіксувалися удари з 122-мм гармат і РСЗВ БМ-21 "Град".

"В районі н. п. Старогнатівка, Талаківка, Гранітне, Березове... використовувалася 152-мм артилерія, також фіксувалися удари з РСЗВ БМ-21 "Град", 120-мм мінометів і 122-мм артилерії", - повідомили в ІС.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування