Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кримський суд знову відмовився відпустити заступника голови Меджлісу

П'ятниця, 14 серпня 2015, 17:03

Київський райсуд Сімферополя 14 серпня продовжив утримання заступника голови Меджлісу Ахтема Чийгоза під вартою до 19 листопада.

Про це повідомляється на сторінці Меджлісу в Facebook з посиланням на першого заступника голови Меджлісу Нарімана Джеляла.

"Підстави, аргументи – все, як і раніше. Слідчий вважає, що він нібито може сховатися, оскільки він громадянин України, що він може виїхати, що, перебуваючи на волі, він може продовжувати вести активну політичну діяльність, що може вплинути на свідків, на інших підозрюваних і так далі", – сказав Джелял.

За словами заступника голови Меджлісу Ільмі Умерова, Чийгоз у своїй промові "назвав те, що відбувається, замовним судилищем з визначеним результатом і попросив суддю пояснити, які гарантії треба йому дати, щоб змінити запобіжний захід, оскільки вся його поведінка до арешту доводить, що виїжджати з території Криму він не збирався і не збирається, а також заявив, що винним себе у жодному з озвучених злочинів не вважає".

Ахтему Чийгозу снова продлили срок арестаСегодня, 14 августа 2015 года, в Киевском районном суде Симферополя состоялос...

Posted by Qırımtatar Milliy Meclisi on Friday, August 14, 2015

Чийгоз був затриманий 29 січня у рамках розслідування кримінальної справи за звинуваченням в організації масових заворушень 26 лютого 2014 року біля будівлі кримського парламенту. З того часу він перебуває під вартою.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування