Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ виявила три схованки зброї у зоні АТО

Субота, 15 серпня 2015, 20:53

У районі АТО співробітники Служби безпеки України та міліції виявили три схрони зі зброєю.

Як повідомили у прес-центрі СБУ, один зі схронів виявили у Мар’їнці Донецької області в одному з недобудованих будинків.

"Зловмисники приховали два гранатомети, три ручні гранати із запалами, та майже тисячу набоїв різного калібру", - повідомили в СБУ.

Ще одну схованку правоохоронці виявили на околиці Артемівська Донецької області, неподалік кладовища. Звідти вилучено три гранатомети, протитанкову міну, чотири гранати із запалами та короб з набоями калібру 7,62 мм.

Окрім того на території дачного кооперативу в селищі Підгорівка Старобільського району Луганської області у підвальному приміщенні напівзруйнованого будинку було виявлено цілий арсенал зброї.

"Дев’ять гранатометів РПГ-22 та РПГ-26, три боєприпаси до гранатомета РПГ-7, 13 гранат – Ф-1 та РГД із запалами, а також 7 тисяч набоїв різного калібру", - зазначили в СБУ.

Фото - прес-центру СБУ
 

Встановлюються особи, причетні до облаштування схронів, з’ясовується  походження вилученої зброї та боєприпасів, здійснюються заходи для виявлення  інших можливих місць їх прихованого зберігання. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування