Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У СБУ звітували, як не пустили на окуповані території товарів на сотні тисяч гривень

Понеділок, 17 серпня 2015, 10:54

В СБУ звітують про затримання автомобілів, що перевозили контрабанду різних товарів в Донецькій області.

Так поблизу населеного пункту Верхньоторецьке спільна мобільна група зі співробітників  СБУ, Державної фіскальної служби, прикордонників та органів прокуратури затримали мікроавтобус, який намагався незаконно провести до м. Донецьк продукти харчування.

Автівка була завантажена м'ясом курки вагою 580 кг на загальну суму згідно з накладною 15 тисяч грн. Автомобіль з вантажем був доставлений до м. Слов'янськ,  де залишений під охороною співробітників ДФС.

Військовою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 332-1 Кримінального кодексу України.

У тому ж районі затримано вантажівку з медикаментами на суму 33 тисячі гривень без відповідних документів.

У районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області затримано автомобіль з продуктами харчування на загальну суму майже 10 тисяч гривень.

У селищі Мелекіне Першотравневого району Донецької області виявлено місце продажу контрабандних цигарок виробництва РФ та алкоголю.

У районі н.п. Очеретине Донецької області затримано автомобіль з м’ясом курки та печінкою свинини вагою 3,8 тонни на 85,3 тисячі гривень, також було затримано вантажівку з гранітними плитами. В тому ж районі затримано вантаж з молочною продукцією вагою 3,5 тонни на суму 93,3 тисячі гривень.

Біля селища Майорське Донецької області зупинено автомобіль з 814 пляшками слабоалкогольного напою.

У Донецькій області затримано автомобіль, який перевозив продукти харчування вагою близько 7 тонн на суму 300 тисяч гривень.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування