Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сартану обстріляли з територій, підконтрольних бойовикам – штаб АТО

Понеділок, 17 серпня 2015, 20:46

Обстріл селища Сартана 16 серпня здійснювався з території, тимчасово непідконтрольної владі.

Про це повідомив заступник командувача сектора "М" в зоні АТО Валерій Водолазький у понеділок на засіданні штабу територіальної оборони Маріуполя.

Як повідомляє прес-служба Маріупольської міськради, заступник командуючого сектора "М" також наголосив, що українські військовослужбовці продовжують перебувати на своїх позиціях і в разі необхідності "готові дати відсіч бойовикам так званої ДНР".

Заступник міського голови Маріуполя Володимир Клименко поінформував про те, що водо-, газо - та електропостачання Сартани вже повністю відновлено.

У свою чергу, мер Маріуполя Юрій Хотлубей запевнив, що міська влада зробить все необхідне для відновлення інфраструктури селища в найкоротші терміни.

"Він зазначив, що містотвірні підприємства міста, такі як Маріупольський морський торговельний порт і комбінати "Азовсталь" та ім. Ілліча виступили з пропозицією допомогти у відновленні Сартани", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, внаслідок артобстрілу селища Сартана під Маріуполем 16 серпня загинули двоє і дістали поранень шестеро людей.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування