Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пєсков запевняє, що не орендує яхту - лише готель

Понеділок, 17 серпня 2015, 23:58

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що відпочиває на Сицилії (Італія) і не орендує там яхту.

Таким чином, у коментарі РБК Пєсков спростував публікацію в блозі глави Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального.

"Орендую готель", - сказав він.

У понеділок ФБК з посиланням на "надійне джерело" повідомив, що Пєсков проводить медовий місяць з дружиною Тетяною Навкою, друзями і дітьми на орендованій яхті Maltese Falcon біля берегів Сардинії.

Оренда яхти Maltese Falcon коштує € 385 тис. на тиждень, стверджує Навальний у своєму блозі.

Навальний стверджує, що згідно з сервісом трекінгу яхт, Maltese Falcon цими вихідними дійсно була біля берегів Сардинії. Також Навальний показав фото дочки Навки Олександри, яка виклала у своєму Instagram фото в халаті з написом, що нагадує назву яхти.

На опублікованому в блозі Навального маршруті яхти видно, що вона також була біля берегів Сицилії.

Дмитро Пєсков і Тетяна Навка одружилися 1 серпня в Сочі. На фотографії з весілля, яку виклав колишній префект Північного адміністративного округу Москви Олег Мітволь, фонд Олексія Навального помітив на руці Пєскова годинник Richard Mille RM 52-01. За даними ФБК, годинник коштує не менше € 600 тис.

Пєсков пізніше розповів РБК, що годинник коштує "дешевше заявленої суми". За його словами, він був весільним подарунком Тетяни Навки, який він не міг не вдягти на торжество. Навальний виклав в блозі зроблені до весілля фотографії Пєскова, на яких також видно цей годинник.

Пізніше він також зробив добірку фотографій Пєскова з різними годинниками на руках. За даними ФБК, в сумі аксесуари коштують 9,5 млн руб., не враховуючи Richard Mille RM 52-01.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування