Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики знизили число обстрілів, але застосовували важку зброю - штаб

Вівторок, 18 серпня 2015, 07:27

17 серпня бойовики суттєво знизили кількість обстрілів українських позицій і в основному, використовували стрілецьку зброю.

Про це прес-центр АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

"В той же час, поодинокі випадки порушення домовленостей щодо застосування великокаліберного озброєння все ж були", - заявили в штабі.

Так, поблизу Донецька з 120-мм мінометів бойовики обстрілювали українські опорні пункти в Красногорівці і Березовому. По селищу Мар'їнка терористи вели вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї. Авдіївку двічі накривали вогнем з 122-мм артилерії і мінометів.

Крім того, з 22:00 бойовики били з артилерії калібру 152-мм по позиціях сил АТО в селищах Горняк, Невельське, Красногорівка.

В районі Маріуполя о 18:45 під вогнем 120-мм мінометів виявилися підрозділи АТО в Старогнатівці. Також бойовики били по цьому населеному пункту з реактивної артилерії.

На Артемівському напрямку терористи били по селищу Луганське.

Також бойовики вели вогонь з озброєння БМП по силам АТО в Кримському.

Всього за минулу добу терористи 86 разів порушили режим припинення вогню. 12 разів вони застосовували артилерію, 27 - міномети, 52 - стрілецьку зброю і гранатомети.

Після опівночі бойовики, використовуючи стрілецьке озброєння, продовжили поодинокі обстріли, в основному, на Донецькому напрямку.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування