Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путіну здається, що ситуацію в Криму будуть дестабілізувати "зовнішні сили"

Середа, 19 серпня 2015, 17:25

Президент Росії Володимир Путін заявив, що в Криму "зберігається загроза дестабілізації ситуації з боку зовнішніх сил", а "для здійснення диверсій та іншої підривної роботи готуються кадри".

Про це він сказав, виступаючи на нараді щодо забезпечення безпеки в Криму, передають РИА Новости.

"Очевидно, що зберігається загроза з боку зовнішніх сил тим чи іншим чином дестабілізувати ситуацію на півострові - можливо, розіграти націоналістичну карту, або, скориставшись тими чи іншими помилками, прорахунками, неефективними діями влади, направити справедливу стурбованість громадян у деструктивне русло", - заявив Путін.

"У деяких столицях відверто з цього приводу говорять, говорять і про необхідність проведення підривної діяльності, формуються відповідні структури, вербуються і готуються кадри для здійснення диверсій, актів саботажу для ведення радикальної пропаганди", - заявив він.

Як відомо, напередодні візиту Путіна до окупованого Криму глава Меджлісу кримськотатарського народу, депутат Рефат Чубаров висловлював думку, що президент РФ збирається озвучити ряд аргументів для торгу за анексований півострів.

Він не виключив, що Путін у своїй риториці використає і кримськотатарську проблематику.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування