Бойовики обстріляли Луганщину: є поранені, немає газу та електрики

Субота, 22 серпня 2015, 10:18

У Луганській області 21 серпня бойовики обстрілювали м. Попасну, Золоте-4, с. Валуйське та околиці с. Троїцьке, поранено  бійця ЗСУ та мирного мешканця.

Про це повідомили у прес-службі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"З 23.35 до 00.45 із самохідних артилерійських установок обстріляли с.Валуйське Станично-Луганського району. У результаті пошкоджено 2 будинки на вул. Молодіжній. Перебито газопровід – 224 абонента без газу - і високовольтна лінії електропередачі – 500 осіб без світла. На даний момент ведуться відновлювальні роботи", - йдеться у повідомленні. 

Вночі н.п. Попасна обстрілювали з 19.00 до 22.00 із САУ та мінометів., дві вулиці залишилися без газу та світла. Один зі снарядів впав біля міськвиконкому та посік його уламками. Постраждалих немає.

При цьому внаслідок обстрілу околиць н.п. Троїцьке було поранено бійця ЗСУ.

"У м. Золотому-4 був сильний мінометний обстріл у результаті якого були попадання у два будинки, в які вже влучали раніше. Також був поранений чоловік, якого було доставлено до лікарні. Зафіксовано пряме попадання у трансформатор. На даний момент місто без світла", - зазначили в адміністрації.

Як повідомив глава ОВЦА Георгій Тука, ці житлові будинки були нещодавно відремонтовані за кошти районного бюджету після останнього обстрілу бойовиків.

"Терористи скоріш за все били заздалегідь по пристріляним позиціям. І так практично кожен день вони стріляють – ми відновлюємо", - зазначив він.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування