Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В результаті вибуху на хімзаводі на сході Китаю загинула одна людина

Неділя, 23 серпня 2015, 06:44

Жертвою вибуху на одному з хімічних заводів в провінції Шаньдун на сході Китаю стала одна людина, ще дев'ять постраждали.

Про це повідомляє газета "Женьмінь жибао", передає агенство РІА Новини.

"Один загинув, щонайменше, дев'ять постраждали після вибух на хімічному заводі в суботу ввечері", - йдеться в повідомленні газети.

У суботу приблизно о 20:40 за місцевим часом на одному з хімічних заводів в міському окрузі Цзибо прогримів вибух. За повідомленнями ЗМІ, вибухова хвиля відчувалася в радіусі від 2 до 5 кілометрів. Повідомлялося, що об'єкт знаходиться на відстані менше одного кілометра від житлових будинків, в яких вибуховою хвилею вибило вікна.

Як повідомляє телеканал CCTV, пожежники загасили пожежу, що виникла на заводі після вибуху.

Як відомо, 12 серпня в Китаї в місті Тяньцзинь в міському районі Бінхай на складі хімічних речовин компанії "Жухай" стався вибух. За свідченням журналістів, про силу вибуху може свідчити той факт, що були вибиті шибки будівель, розташованих в радіусі приблизно 2 км від місця вибуху. Пошкодження отримали більше тисячі автомобілів.

Внаслідок вибуху загинули не менше 112 осіб, поранено понад 700, близько 100 людей залишаються зниклими безвісти, у тому числі 85 пожежників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування