Бойовики мінімізували використання мінометів і артилерії проти сил АТО - штаб

Неділя, 23 серпня 2015, 07:44

Загалом, упродовж 22 серпня, незаконні збройні формування 78 разів порушили режим припинення вогню. Двічі ворог застосовував артилерію, 12 – міномети, 30 разів – гранатомети.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

Незаконні збройні формування мінімізували використання мінометів і артилерії, калібр якої перевищує 100 міліметрів, та в основному з провокативною метою, застосовували стрілецьке озброєння.

Водночас, з 18 години і до опівночі, поодинокі випадки порушення Мінських домовленостей все ж були.

Так поблизу Донецька, майже о пів на 7 вечора по наших позиціях в Авдіївці і в районі шахти Дутовка, а о 21.35 по Красногорівці бойовики вели вогонь зі 120-міліметрових мінометів.

На Луганщині, близько 21 години, тричі українські опорні пункти в Станиці Луганській обстрілювали з мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів. А о 23 годині по силах АТО в Кримському найманці били з танку.

На Артемівському напрямку, майже о пів на 9 вечора бойовики застосували 120-міліметровий міномет по наших позиціях у Попасній.

У районі Маріуполя, близько 20 і 22 години, бандформування вели провокативний вогонь зі стрілецької зброї по українських підрозділах у Гранітному.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування