Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Охороняти Київ на свята будуть майже 5 тисяч міліціонерів - МВС

Неділя, 23 серпня 2015, 15:32

З нагоди 24-ої річниці Незалежності України  міліція Києва працюватиме у посиленому режимі: правопорядок забезпечуватимуть майже 5 тисяч міліціонерів.

Як повідомили у прес-службі МВС, 24 серпня  у столиці заплановано низку урочистих заходів - покладання квітів до пам’ятників видатних діячів українського державотворення, молебень за Україну, церемонія покладення квітів до пам’ятника Т. Шевченка і пам’ятного знаку "Небесної сотні".

На Майдані Незалежності о 10:00 відбудеться вручення бойових прапорів підрозділам Міністерства оборони України, Національної гвардії України, Служби безпеки України та проходження їх військовим парадом.

"Столичні правоохоронці звертаються до громадян із проханням дотримуватися вимог чинного законодавства та не створювати конфліктних ситуацій. Працівники міліції реагуватимуть на будь-які прояви неповаги до закону та вчинення правопорушень", - зазначили в МВС.

Також у відомстві нагадали, що за порушення вимог чинного законодавства передбачено адміністративну чи кримінальну відповідальність.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування