У Києві підірвали відділення "Сбербанку Росії"

Четвер, 27 серпня 2015, 09:40

О 3-й ночі на 27 серпня у Києві пролунав вибух біля одного з банківських відділень на проспекті Перемоги.

Про це повідомляє київська міліція, не уточнюючи назву банку.

ТСН.Ранок повідомляє, що розтрощили відділення "Сбербанку Росії". Свідки кажуть, що невідомий у балаклаві підійшов до дверей банку, залишив пакет і втік. Після цього пакет вибухнув.

За даними міліції, внаслідок вибуху ніхто не постраждав, пошкоджено вхідні двері банківського відділення, вікна на першому, другому та третьому поверхах будинку.

Експерти вилучили об’єкти на дослідження для встановлення параметрів вибухового пристрою та механізму дії. Міліціонери опитали чимало людей, а також планують вивчити записи з відеокамер, встановлених на будівлі.

Слідчий відділ Святошинського райуправління міліції столиці вніс відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 статті 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від 5 до 10 років із конфіскацією майна чи без неї

Правоохоронці проводять досудове розслідування, встановлюють осіб, причетних до вчинення правопорушення.

Тих, хто став свідком події чи бачив підозрілих осіб перед цим, просять повідомити за телефонами: (044) 423-90-76 або 102.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News