Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У 6-годинному обстрілі Мар'їнки поранено двох бійців АТО

Четвер, 27 серпня 2015, 10:05

Двох українських військовослужбовців поранено внаслідок тривалого обстрілу бойовиками міста Мар'їнка, що на Донеччині. Обстріл тривав шість годин поспіль.

Про це речник штабу АТО сектору "Б" Євген Силкін повідомив телефоном "5 каналу" вранці 27 серпня.

За його словами, інформацію про можливих постраждалих серед мирного населення наразі уточнюють у військово-цивільній обласній адміністрації.

Крім Мар'їнки під ударами танків бойовиків опинилася й Красногорівка.

Після опівночі бойовики обстрілювали населені пункти навколо Донецького аеропорту – Опитне та Піски. Гатили бойовики і по позиціях сил АТО неподалік шахти Бутовка. Використовували міномети різного калібру, великокаліберні кулемети та озброєння БМП.

"З 21:30 майже годину з напрямку Старомихайлівки по населених пунктах Мар'їнка та Красногорівка, під час обстрілу противник застосовував артилерійські установки калібру 152 міліметра "Гіацинт", - заявив Силкін.

"По місту Мар'їнка з напрямку Олександрівки протягом шести годин бойовики вели обстріл з мінометів калібру 82 та 120 міліметри, протитанкових керованих ракет, озброєння бойової машини піхоти, зенітних установок та великокаліберних кулеметів. Внаслідок таких потужних та тривалих обстрілів двоє військовослужбовців ЗСУ зазнали поранень різного ступеня тяжкості", - повідомив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування