Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Луганщині поранено 3 бійців АТО і 2 мирних жителів

Четвер, 27 серпня 2015, 10:32

Внаслідок обстрілів бойовиків на Луганщині поранення отримали троє військовослужбовців, та двоє мирних громадян.

Про це у четвер інформує сайт Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

За минулу добу вздовж лінії розмежування на Луганщині вогнева агресія терористів різко зросла, наголошують в адміністрації. Бойовики накрили сильним вогнем смт Станицю Луганську, с. Троїцьке та с. Кримське.

Внаслідок мінометного обстрілу села Кримського Новоайдарського району був поранений командир відділення роти 24-ї механізованої бригади.

По Станиці Луганській гатили з 21:00 до 1:00 із 82-мм мінометів, крупнокаліберних кулеметів, автоматичних і протитанкових гранатометів та зі стрілецької зброї. У результаті було поранено двох військовослужбовців 128-ї бригади.

По вул. Ломоносова на трьох будинках згоріла покрівля, ще один будинок згорів дощенту. На вул. Совєтській, 22 був перебитий газопровід – 1200 мешканців залишилися без газу.

Також у лісосмузі між селищами Вільхове та Болотене підірвалися на "розтяжці" двоє мирних громадян 1957 і 1958 років народження. Постраждалих доставлено до лікарні. Село Болотене вранці з 5:00 до 5:30 обстрілювали із важких 120-мм мінометів.

Також за словами очільника області Георгія Туки, у четвер о 7:20 по Троїцькому стріляв танк. Наразі з’ясовують подробиці.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...